Sari la conținut

Despre mine

Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și hipnoterapie, psiholog clinician și consilier pentru dezvoltare personală, absolvent al facultăților de psihologie și istorie.

Numele meu este Cristian Știrbu. Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și hipnoterapie, psiholog clinician și consilier pentru dezvoltare personală, absolvent al facultăților de psihologie și istorie.

Folosesc psihoterapia cognitiv-comportamentală în evaluarea și înțelegerea problemelor tale actuale. Convingerile disfuncționale pot duce la comportamente nesănătoase. Atunci când o persoană se confruntă cu un eveniment stresant, gândurile negative apar într-un mod automat și pot duce la stări și emoții negative. Te voi ajuta să înțelegi modul în care evenimentele din viața timpurie au modelat tiparele de gândire ce apar în prezent. Folosesc o serie de tehnici pentru schimbarea tiparelor de gândire negative, ca să devii mai asertiv, mai rezistent, mai încrezător.

Sunt aici pentru a te inspira și motiva, dar cred, de asemenea, că tu ești profesionistul vieții tale. Îți pot oferi încrederea și instrumentele de care ai nevoie pentru ca tu să-ți poți atinge obiectivele. Oricare ar fi nevoile tale, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin.

Iată câte ceva despre mine.

Apreciez sănătatea și forma fizică. Un corp sănătos înseamnă o minte sănătoasă și viceversa. Îmi place să călătoresc și să explorez locuri noi. Dezvoltarea și creșterea personală sunt o pasiune a mea. Printre pasiunile mele se mai numără istoria, jocurile video și sportul. În timpul liber îmi place să joc jocuri video cu prietenii, să urmăresc filme documentare și să petrec timp cu familia și prietenii.

Dacă tu ești pregătit să faci acest pas, atunci aștept cu nerăbdare să lucrez cu tine!

Atestate și certificări

Membru al Colegiului Psihologilor din România – cod personal 23072

Atestat de liberă practică în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie

Atestat de liberă practică în psihologie clinică

Licențiat în Psihologie – Universitatea din București, Facultatea de Psihologie

Master în specialitatea Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale – Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Psihologie

Formare în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale și Hipnoterapie – Asociația de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (AHPCC)

Practică de specialitate – Spitalul Clinic de Psihiatrie Dr. Alexandru Obregia

Curs formare și certificare “Schema Therapy” – Institutul Român de Schema Therapy

Curs formare si certificare Consilier Pentru Dezvoltare Personală

Psihoterapia cognitiv comportamentală

În lunga noastră călătorie prin viață, uneori drumul devine greu. Poate fi atât de greu încât nu știi ce să faci pentru a pune din nou lucrurile în ordine. Sentimente de anxietate, depresie, furie, dificultăți în relațiile personale – acestea te copleșesc și nu sunt întotdeauna ușor de schimbat de unul singur, mai ales pe termen lung. Într-o manieră caldă și respectuoasă, te voi ajuta să parcurgi provocările și tranzițiile vieții, dezvoltând abilitățile necesare pentru o viață satisfăcătoare și creatoare. Oricare ar fi nevoile tale, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin.