Terapie individuală

În ședințele de terapie folosesc o abordare cognitiv-comportamentală (CBT) ce explorează legătura dintre gânduri, emoții și comportamente. CBT este ghidată de principii precum recunoașterea influenței gândurilor asupra emoțiilor, înțelegerea distorsiunilor cognitive, promovarea conștiinței de sine și încurajarea participării active la terapie.

CBT poate ajuta la dobândirea de abilități care să conducă la atingerea obiectivelor și la o calitate mai bună a vieții prin evaluarea și tratarea:

Cognițiilor → ceea ce gândim

Comportamentelor → ceea ce facem sau spunem

Emoțiilor → cum ne simțim

Relaționării cu ceilalți → modul în care interacționăm cu ceilalți

O ședință de terapie individuală are o durată de 50-60 de minute și se desfășoară la cabinet sau online.

Cost ședință - 250 lei

Acordă-ți o șansă!

În lunga noastră călătorie prin viață, uneori drumul devine greu. Poate fi atât de greu încât nu știi ce să faci pentru a pune din nou lucrurile în ordine. Sentimente de anxietate, depresie, furie, dificultăți în relațiile personale – acestea te copleșesc și nu sunt întotdeauna ușor de schimbat de unul singur, mai ales pe termen lung. Într-o manieră caldă și respectuoasă, te voi ajuta să parcurgi provocările și tranzițiile vieții, dezvoltând abilitățile necesare pentru o viață satisfăcătoare și creatoare. Oricare ar fi nevoile tale, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin.