Hipnoterapie

Când ni se întâmplă ceva, ne amintim și învățăm un anumit comportament ca răspuns la ceea ce s-a întâmplat. De fiecare dată când se întâmplă ceva similar, reacțiile noastre fizice și emoționale atașate amintirii se repetă. Uneori, aceste reacții sunt nesănătoase. În unele forme de hipnoterapie, veți fi ghidat să vă amintiți evenimentul care a dus la prima reacție, să separați amintirea de comportamentul învățat și să înlocuiți comportamentele nesănătoase cu unele noi, mai sănătoase.

În timpul hipnozei, corpul dumneavoastră se relaxează și gândurile devin mai concentrate. Ca și alte tehnici de relaxare, hipnoza scade tensiunea arterială și ritmul cardiac și modifică anumite tipuri de activitate a undelor cerebrale.

În această stare de relaxare, vă veți simți în largul dumneavoastră fizic, dar pe deplin treaz din punct de vedere mental, și este posibil să fiți foarte receptiv la sugestii. Mintea dumneavoastră conștientă devine mai puțin alertă, iar subconștientul devine mai concentrat. Unele persoane răspund mai bine la sugestia hipnotică decât altele.

O ședință de hipnoterapie durează 50-60 de minute și se desfășoară la cabinet.

Cost ședință - 250 lei

Acordă-ți o șansă!

În lunga noastră călătorie prin viață, uneori drumul devine greu. Poate fi atât de greu încât nu știi ce să faci pentru a pune din nou lucrurile în ordine. Sentimente de anxietate, depresie, furie, dificultăți în relațiile personale – acestea te copleșesc și nu sunt întotdeauna ușor de schimbat de unul singur, mai ales pe termen lung. Într-o manieră caldă și respectuoasă, te voi ajuta să parcurgi provocările și tranzițiile vieții, dezvoltând abilitățile necesare pentru o viață satisfăcătoare și creatoare. Oricare ar fi nevoile tale, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin.